Interhome.nl

View Our Newsroom

32.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 28 landen

Industry: Travel

Boek ruim 32.000 vakantiewoningen en appartementen online Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 32.000 online boekbare vakanti

Nederland (PRUnderground) December 10th, 2012

Interhome, Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen en appartementen,lanceert een mobiele website voor het zoeken en boeken van een vakantiehuis met een smartphone. Vanaf nu kunnen klanten meer dan 32.000 prachtige vakantiehuizen in 29 landen bekijken en boeken via hun mobiele telefoon.

Ongeveer 9% van alle Interhome klanten bezoekt de website momenteel via hun smartphone of tablet. Dit is al drie keer zoveel als vorig jaar. Door de snelle groei van het mobiel verkeer heeft Interhome nu ook een aparte mobiele website. Simon Lehmann, CEO van Interhome legt uit: “Een snel groeiend aantal van onze klanten willen als ze onderweg zijn onze website gebruiken om te zoeken en boeken op hun smartphone, met de lancering van onze mobiele website hebben we aan deze wens voldaan “. De nieuwe dienst is gebaseerd op een evaluatie van het mobiele gebruikersgedrag en is ontworpen om de Interhome website aan te vullen en om het gebruikersgemak voor de klant te verhogen.

De mobiele website van Interhome is ideaal voor iedereen. Voor de klanten die al precies weten wat voor vakantiehuis ze zoeken, klanten die op zoek zijn naar vakantie ideeën en inspiratie of voor de klanten die de website willen bekijken via de mobiele telefoon. De mobiele website biedt alle standaard functies aan die ook beschikbaar zijn op de normale Interhome website, zoals zoeken, filteren, kaart zoeken , contact, en een directe online boekingsoptie voor afrekening per creditcard of per factuur. Het is geoptimaliseerd voor de iPhone en Android smartphones, zoals Samsung Galaxy en HTC Desire. Dit zorgt ervoor dat de mobiele website extra gebruiksvriendelijk is voor de klanten.

Klanten die geïnteresseerd zijn in specifieke soorten vakanties zoals villa’s met zwembaden, ski vakanties of stedentrips, kunnen de gewenste thema’s selecteren en filteren. De keuze voor het vakantiehuis wordt ook vergemakkelijkt door gedetailleerde beschrijvingen, een uitgebreide fotogalerij en gastenbeoordelingen. Klanten die willen boeken op een later tijdstip kunnen zich een verlanglijstje per e-mail laten toesturen.

De mobiele website is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools, met prijzen vermeld in Zwitserse francs, Euro’s, Amerikaanse Dollars en de Poolse zloty.

De nieuwe mobiele website van Interhome kan worden bezocht via: http://m.interhome.com. Meer informatie vindt u op: www.interhome.nl/mobile.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Rene Drummen, Commercieel Manager Interhome Vakantie B.V., telefoonnummer: 070 414 10 32 / e-mail: rene.drummen@interhome.nl.

About Interhome.nl

Boek ruim 32.000 vakantiewoningen en appartementen online

Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 32.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 28 landen. Of het nu een chalet, een villa met zwembad, een appartement of vakantiehuis is – U vindt de juiste accommodatie! De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Bovendien profiteert u van de kwaliteit van Interhome op basis van onze gestandaardiseerde en algemeen erkende Zwitserse sterrenclassificatie.

Press Contact

Name
Interhome
Phone
+31 (0) 70 414 10 00
Email
info
28e3bb7476b1fa8743c3b7c1180d81b8
@interhome.nl
Website
http://www.interhome.nl/nederlands/klantenservice/contact

Website